Erityistarkastuksia suoritetaan niin yrityksille kuin asunto-osakeyhtiöillekin silloin, kun epäillään, että taloudenhoidossa ollaan rikottu lakia. Erityistarkastuksia tehdään myös yrityksen saneerauksen ja konkurssin yhteydessä.

Konkurssipesien erityistarkastus

Konkurssipesien erityistarkastuksessa merkittävänä painopisteenä on velkojien etujen turvaaminen. Vahvuutenamme on palvelun joustavuus ja asiantuntemus. Lähtökohtana erityistarkastuksessa on tuottaa ymmärrettävä ja päätöksentekoa tukeva raportti.

Yrityssaneeraus

Yrityssaneerauksen yhteydessä tehtävien tarkastusten painopisteenä on velkojien etujen turvaamisen lisäksi yrityksen toiminnan jatkuvuuden arviointi. Vahvuutenamme ovat palvelun joustavuus ja ratkaisukeskeisyys.

Pyrimme yhteistyössä saneerauksen selvittäjän ja yrityksen edustajien kanssa korjaamaan mahdollisesti havaitut puutteet sekä ohjaamaan taloudellista raportointia oikeaan suuntaan. Näin kriittisessä tilanteessa osataan tehdä mahdollisimman oikeita päätöksiä, jotka perustuvat riittävällä tasolla varmennettuun dataan.

Asunto-osakeyhtiöt

Mikäli asunto-osakeyhtiön hallinto on ajautunut umpikujaan, saatetaan asioiden selvittämiseksi joskus tarvita erityistä tarkastusta päätöksenteon tueksi. Meillä on kokemusta niin vastikeperinnän epäselvyyksistä kuin muistakin hallinnollisista puutteista.

Erityisessä tarkastuksessa tavoitteena on tuottaa helposti ymmärrettävä raportti, johon olemme koonneet havaintomme. Mahdollisista jatkotoimenpiteistä raporttimme pohjalta päättää useimmiten asunto-osakeyhtiön yhtiökokous tai hallitus.

Erityistarkastuksen asiantuntijamme

Teemu Laitinen
Teemu LaitinenKHT
puh. 050 385 0192
Sami Kiviluoma
Sami KiviluomaHT
puh. 045 678 4633

Ota yhteyttä lomakkeella