Oletko kiinnostunut harjoittelusta tilintarkastuksen parissa? Haluatko kehittää osaamistasi osana nuorekasta ja motivoitunutta tiimiä? 

Haemme harjoittelijoita keväälle 2021 Jyväskylän toimistollemme. Harjoittelijoiden työtehtävät koostuvat pääasiassa tilintarkastuksen avustavista tehtävistä. Lisäksi harjoitteluun kuuluu normaaleja toimistorutiineja sekä asiakaspalvelua. Harjoittelun alkuun kuuluu noin viikon perehdytysjakso, jonka jälkeen tilintarkastajamme ohjaavat jatkuvasti harjoittelijoita työtehtävien parissa. Harjoittelun on tarkoitus alkaa tammikuun loppupuolella. Toivomme hakijalta ennen kaikkea positiivista asennetta, pohjaosaamisena taloushallinnon opintoja ja mielenkiintoa alaa kohtaan. Harjoittelu on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta alan luonteen ja joustavan organisaation myötä joidenkin opintojen sovittaminen yhteen harjoittelun kanssa on mahdollista. Harjoittelu tarjoaa hyvät etenemis– ja työllistymismahdollisuudet. 

Mikäli haluat kysyä lisätietoja, tai laittaa hakemusta tulemaan, ole yhteydessä Lauri Lehtoseen (045 124 1462, lauri.lehtonen@sysaudit.fi) tai Samu Kallioiseen (040 670 5735, samu.kallioinen@sysaudit.fi). Molemmat heistä ovat HT-tentin suorittaneita auktorisoituja tilintarkastajia, jotka ovat työllistyneet yritykseemme harjoittelun kautta. 

Hakemuksia toivomme mahdollisimman pian, koska hyvän hakijan sattuessa kohdalle pyrimme tekemään nopeita päätöksiä. 

SYS Audit Oy ja Tilintarkastus Riuttanen Oy muodostavat konsernin, joka tarjoaa kokeneen tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaation Keski-Suomessa, Savossa sekä pääkaupunkiseudulla. Yhtiöt ovat HT- ja KHT-tarkastajien omistamia tilintarkastustoimistoja. Keskitymme pääosin pk-yritysten sekä asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilintarkastus- ja neuvontapalveluihin paikallisella otteella. Vastuullisten tarkastajien ollessa itsekin yrittäjiä tunnemme yritystoimintaan liittyvät haasteet henkilökohtaisesti. Työllistämme tällä hetkellä 27 henkilöä ja haemme uusia osaajia tiimiimme.