SYS Audit Oy:n toiminta laajenee lakeuksille

Tavoitteenamme on asiantunteva, mutta kuitenkin myös kustannustehokas, asiakkaalle aidosti lisäarvoa tuottava tilintarkastus. Haluamme olla keskustelukumppani niin yrittäjille kuin myös tili- ja isännöitsijätoimistojen edustajille. Toiminnallemme leimallista on asiakaslähtöisyys ja tämän vuoksi luonteva askel yhtiömme kasvutarinassa on toimipisteen avaaminen Suomen yrittäjämyönteisimpään kaupunkiin Seinäjoelle. Toimistomme sijaitsee Seinäjoella, torin laidalla, mutta palvelemme Seinäjoelta käsin asiakkaita koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Tilintarkastajina olemme keskittyneet pk-yrityksien, asunto-osakeyhtiöiden, yhdistysten ja säätiöiden tilintarkastukseen. Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset yritysjärjestelyt sekä laaja-alainen veroneuvonta. Suoritamme myös yrityssaneerauksiin sekä konkurssipesien erityistarkastukseen liittyviä toimeksiantoja.

Entuudestaan tilintarkastusyhteisössämme työskentelee yli 30 asiantuntijaa ja Seinäjoella saamme joukkoomme mukaan HT-tilintarkastaja Tuomas Mettomäen. Myös Tuomaksen toimintavoissa korostuu ”asiakas ensin” – tyyppinen ajattelu, joten liittyminen SYS Auditin tiimiin tuntui luontevalta ratkaisulta. Lisäksi toimitusjohtajamme HT-tilintarkastaja Teemu Laitinen tulee työskentelemään Seinäjoen toimipisteellä osa-aikaisesti.